10 tips til at spare penge $$

Uanset hvor du er på din finansielle rejse, behøver du at vide, at det er muligt for nogen at vende deres finansielle liv rundt nogle gange det tager blot det første skridt i den rigtige retning at få tingene i din favør. Men som med de fleste ting, nogle gange det allerførste skridt er det sværeste. Din ven eller familiemedlem spurgte du Co-underskrive for en ny bil eller et lån fordi de har dårlig kredit. De forsikre Dem om, de vil gøre alle betalinger til tiden og måske endda forsøge at skyld du til at gøre det. Ikke hule i. Kan ikke undvære en designer kage? Gå videre og bestille en – men bare for jer to. Du kan sætte det på displayet og skive ind i det for kage-skæring ritual; derefter tjene en klassisk ark kage for dine gæster til at nyde.

Overvej shopping i kontanter. Du kunne tage kontanter kun til købmanden, eller brug kun kontanter til andre særlige formål. Nogle mennesker oplever stikning til en 100% kontant budget er en god måde at styre samlede forbrug. sammenligner priser på enkelte elementer ved Tesco, Sainsbury’s, Ocado, Waitrose, Asda og Aldi.

Vi købte brugt babytøj: en dag jeg vil gøre et indlæg på min lille trick for tøj mine børn gratis. I mellemtiden, tjek værftet salg og forsendelse salg for børn tøj, at de bare vil vokse ud af i 4.6 sekunder alligevel. Oprette en nødfond — usikkerhed markerer liv af militære familier, så sørg for du har en nødfond, der tillader dig at være så forberedt som muligt for disse ændringer.

Jeg betale et par dollars mere om måneden, men det gør mere økonomisk mening at min familie end at købe en ny $600 appliance hvert år. Købe de genopladelige batterier. De kan synes dyrt men du gemme måned efter måned. Som for mig bruger jeg en jul Club beløb når jeg gerne vil bruge til julen. Og jeg skal du blot følge nogle tips, som jeg finder yderst nyttige til at undgå overforbrug.

Hvis du ikke kan betale gælden på dit kreditkort nu, give dig selv mere fritid og flytte det til en balance overførsel kort. Udbydere, såsom MBNA, er i øjeblikket tilbyder 0pc interesse tilbud op til 43 måneder. Du og din ægtefælle virkelig ved, hvordan man kan holde dem dollar ophold inde i din tegnebog.

Se ansøgningsfrister. Nogle legater forny hvert år – hvis du tager dig tid til at genanvende. Vær sikker på at få dine programmer på tid. Når notering elementer, eBay vil anbefale en pris, men du behøver ikke at tage den. Hver privat sælger får lov til at liste over 20 emner gratis hver måned. Efter at det koster 35p pr. notering, plus 10pc af den endelige salgspris inklusive Porto.

For kiosker er salgsprocessen som regel lidt kortere med disse elementer går på salg i gennemsnit ca hver 4-6 uger. Alt hvad du behøver for denne ideelle øvelse er et par sko. Gang for at gå på ærinder i stedet for at hoppe i bilen, eller starte en walking club med nogle venner til at udforske de lokale kvarterer.

Hey, er disse stor drikkepenge. Jeg bruge nok omkring halvdelen af dem lige nu. spise derhjemme sparer mig en masse penge hver penge. Jeg er lige begyndt en hjemmeside om at spare penge, undgå gebyrer, få rabatter mv. Med en langsom komfur, kan du forberede måltider i dage ad gangen og ikke behøver at bekymre sig om at brænde noget,”siger hun.

Din opsparing behøver bare at sidde der, det kan tjene dig penge. Find et højt forrentede konto til stash dine penge i (personligt, jeg bruger CapitalOne360). Ønsker at skrive eller indsende en post til The gode mænd projekt? Klik her for at blive en del af vores forfattere samfund. Retningslinjer/vilkår betingelser inkluderet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *