7 rigtige måder For Millennials at spare penge (ikke af Brownbagging og overspringelse Starbucks)

Trin et: Get real om dine mål. Forestille sig, hvad du ønsker, så specifikt som muligt. Når du ved, hvad du gemmer for, processen ikke længere bare føles som at spise dine grøntsager,”siger Springfield, Ohio, finansielle planner Jill Gianola. Du kan endda sætte et billede, der repræsenterer din drøm — sige, en smuk golfbane hvis det bliver en stor del af din pension — ved siden af din computer for at minde dig om, hvorfor du er berøve dig selv nogle aktuelle luksus til dit fremtidige mål. Jeg bruger til kupon meget da vi boede i en større by med alle butikkerne, men nu i lille by, USA, vi har en købmand, der fordobler 5 Kuponer på lørdage og du nødt til at købe $25 til dobbelt… Jeg har brug at komme tilbage til at gøre det. Jeg købe bare $25 gas station gavekort at de sælge, så få min kupon elementer. Gå ind og ud et par gange for at få mine transaktioner, og er på vej.

Når du gennemgår investeringsmuligheder, Sørg for at du investerer så mange penge som muligt uden for virksomheden, samt uden for din branche og sektor. Gøre dette vil hjælpe med at beskytte din portefølje, hvis markederne ændrer og din erhvervslivet går unåde.

En RRSP er dybest set bare en opsætning, som beskyttelsesrum din investering fra skat indtil du hæve dine penge fra RRSP skat husly. Med en RRSP setup, kan du vælge at investere i et stort array eller normale investeringer: opsparingskonti, tidsindskud, gensidige fonde, aktier, obligationer og andre investeringer.

Skrædder-shop prissætning varierer afhængigt af område. Hvor jeg bor, det koster $10 til $12 til at have et par jeans professionelt sømmede. Hvis jeg havde alle 14 par af mine jeans professionelt sømmede, ville jeg betale $168 oven i prisen på tøjet. HEM tøjet selv, og stoppe betalende fagfolk.

Stor drikkepenge! Jeg tilbragte min aften i Excell går amok med farvekodning og cirkeldiagrammer viser husbond, hvor meget vi har brugt på hvad. Som det blev sagt tidligere, du nødt til at være på den samme side, og du vil aldrig ændre dem. Men undertiden vise dem hvad lidt arbejde kan do… vil ændre liv.

Hver ernæringsekspert synes enige om, at drikke kalorier i form af sodavand eller saft er en forfærdelig idé for vores taljemål — og tilsyneladende kost valg ikke at meget bedre. I stedet for bruge penge på dine drikkevarer, hvorfor ikke udvikle en smag for vand? Hvis du er vant til søde drikke, kan du vænne dig selv fra ting ved at blande vand og din foretrukne drik, langsomt skiftende forholdet, indtil det er bare vand.

I mit hus, madlavning forude er en sjov aktivitet jeg gøre med mine børn. For eksempel, vi laver flere uger værd af challahs (jeg plejede at tilbringe $10 om ugen hos bageren – $520 om året!) kager og chokolade chip cookies sammen søndag morgen. Jeg kender mit bagværk er langt mere sunde end noget jeg kan købe i en butik eller bageri, og mine børn nyde mor-tid til at gøre disse ting med mig.

Styr dine penge uden besvær: de fleste af os hader at budgettet. Jeg ved, jeg gør. Nu er der gratis online budget værktøjer, der kan holde styr på alt fra dine månedlige udgifter til dine pensionskonti. Du kan blive overrasket over, hvor meget du kan spare, når du bare holde en tættere øje med dit forbrug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *