Hvordan til at rense dit hus i fart

Du lyver på sofaen i din stue i en af din mands gamle t-shirts og et par af baggie sweatpants, ser i aftes tapede episode af Desperate Housewives, da pludselig – telefonen ringer. Du kan genkende ikke nummeret på opkalds-ID og du begår fejlen at besvare det. Det er din lange mistet bedste ven fra den sjette klasse. Hun er i byen og hun sker bare for at være i dit nabolag. Hun vil være overstået i 10 minutter, og dit hus er en rod.
Så hvordan kan du rydde op for uventede gæster i 10 minutter eller mindre?!
1. ophold ro!
2. gør rent bord. Grab en papirkurv taske eller vasketøjskurv og samle op på alt det der liggende, ikke bør være, og smider det i tasken. Skjule posen.
3. buttet op puder på sofaer og stole i stuen, fold tæpper. Give hver pude en swat for krummer og en tømrer Silkeborg.
4. stak mail, aviser og blade i en dejlig, pæn bunke. Holde bunken i et hjørne eller på et køkken stol.
5. Giv badeværelset en hurtig sprucing op! Udslette vasken, aftørre toiletsædet og hurtigt hvislen skålen. Derefter lukke bruseforhænget, og smide odds og ender i skabe eller skuffer. Spray nogle luft freshener, så badeværelset vil lugte ren – selvom det er langt fra den.
6. Skyl alle retter i vasken og stable dem pænt eller kaste dem i opvaskemaskinen. Aftørre tabel og counter tops.
7. Tag et kig inde i køleskab – hvad drikkevarer og snacks kan du har, du kan tilbyde dine gæster?
8. Luk dørene til alle rum, som du ikke ønsker på displayet.
9. light en lækker duftende stearinlys i køkkenet – som kanel boller eller chokoladekage. Belysning et par Duftlys vil opløfte stemningen i dit hjem og gøre gæster føler sig velkommen. Smide noget frugt i en skål og Placer det i midten af bordet. Friske blomster også gøre underværker, hvis du har dem ved hånden.
10. Tag en dyb indånding. Giv dig selv en sprøjte af parfume og du er alle indstillet! toemreroversigten.dk Du kan endda have tid nok til at få ændret til noget lidt mere præsentable.
Oprydning for uventede gæster ikke behøver at være en gal kapløb, hvis du bliver fanget på din husarbejde som regel. En af mine venner gav mig nogle virkelig gode råd lige efter min mand og jeg blev gift, sagde hun, “den bedste måde at holde en ren hus er at underholde i dit hjem mindst en gang om måneden.” Der er intet som at have selskab kommer til at få rengøring!

Leave a Reply

Your email address will not be published.